Mover til campingvogn

En mover gør det let at manøvrere. Med en lille motor ved hjulene på campingvogn kommer du ikke til at svede. Den fjerner besværet fra manøvrering af campingvognen på plads, hjælper så du får ikke ondt i ryggen eller en klemt finger, og så gør den det hurtigt at placere campingvognen godt.

Tilbud på mover til campingvogn

En mover gør det let at manøvrere din campingvogn på campingpladsen eller positionering på svært sted eller placer den godt, når den skal opbevares. Når du frakobler campingvognen og elegant leder den ind i sin plads med fjernbetjening eller din smartphone som fjernbetjening, vil du helt sikkert også få nogle beundrende blik, mens du gør det også! Husk hvis du vinteropbevarer din vogn, er et åndbart cover til campingvogn en god investering. Her er vores tilbud på mover til campingvogn.

Hvordan virker en mover til en campingvogn?

Aksel monterede campingvognsmover er de mest populære og anses generelt for at være de mest effektive. De består af en ramme, der er fastgjort til campingvognens chassis med en elektrisk motor ( som kører på campingvognens batteri) og et “rulleanlæg” i hver ende. Når de er i gang, kører rullerne de individuelle campingvogn dæk, så du kan manøvrere campingvognen via en fjernbetjening.

Der findes movere til henholdsvis enkel aksel og dobbelt aksel samt med henholdsvis automatisk og manuel tilkobling.

Alternativt er der andre, som du fastgør på forenden af ​​campingvognen, og virker enten som at skubbe eller kører det mindre forhjul. Disse er mindre populære, da de har tendens til at have svært ved at flytte en campingvogn i våde forhold, og de optager plads i opbevaringsrum, når de ikke er i brug.

Let at bruge
Alle caravanmovere er udstyret med et simpelt fjernbetjeningssystem eller mulighed for styring via en app på din smartphone. Der gør det muligt at manøvrere din campingvogn sikkert og med nøjagtighed i alle retninger – fremad, baglæns eller komplet 360 ° rotation. Alle movere har kraftfulde motorer, som sikrer fremragende ydeevne, selv på skråninger og i glatte forhold. Når vognen er på plads, afbryder du systemet, så du bevarer din campingvogns batteri.

Tænk over vægten
Mange campister er ikke klar over, at når du får eftermonteret en mover, skal vægten af moveren lægges til campingvognens totalvægt. Så vægten af ​​en mover er vigtigere end du tror. Vælg en mover som er så let som muligt, hvilket gør, at du stadig har masser af nyttelast tilovers til feriens væsentlige ting og også til de små luksuscamping ting eller ting du køber med hjem fra campingferien.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *